Τρόπος παράδοσηςΑποστολή σε όλη την Ελλάδα (εκτός Κύπρου)

Η χρέωση για δέματα έως 2 κιλά με την αντικαταβολή είναι 5 ευρώ. Για παραγγελίες άνω τον 80 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.Για δέματα άνω τον 2 κιλών,η παράδοση γίνεται με μεταφορική εταιρία δικιά σας επιλογής.  Μπορείτε  να παραλάβετε  την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας επιθυμείτε  μέσω των  ταχυμεταφορών (courier) που συνεργαζόμαστε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε  είναι να δηλώσετε την ακριβή διεύθυνση αποστολής κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας. Για εμάς δεν υπάρχουν δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές. Όλες οι περιοχές της Ελλάδας εξυπηρετούνται χωρίς έξτρα κόστος.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από το fenia.gr καθημερινά (εκτός από Κυριακές & αργίες). Ταυτόχρονα με την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ενημερωτικό email με το αριθμό  αποστολής  καθώς και σύνδεσμο (link) με την ηλεκτρονική διεύθυνση της παραγγελίας σας όπου θα έχετε δυνατότητα να παρακολουθείτε την εξέλιξή της σε πραγματικό χρόνο. Με την άφιξη της παραγγελίας σας στο κατάστημα ταχυμεταφορών της περιοχής σας, θα λάβετε SMS στο κινητό σας με τα στοιχεία της παραγγελίας σας και τα στοιχεία του καταστήματος όπου βρίσκεται η παραγγελία σας.


*Αν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας οι ίδιοι από το κατάστημα ταχυμεταφορών και όχι να έρθει η παραγγελία σας στο χώρο σας τότε, μπορείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας να δηλώσετε "Παραλαβή από το κατάστημα της courier". Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία σας θα σταλεί και θα παραμείνει στο κοντινότερο κατάστημα ταχυμεταφορών για να την παραλάβετε οι ίδιοι. Οι ειδοποιήσεις στο κινητό σας και στο email σας ισχύουν κανονικά.


Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με την ομάδα του fenia.gr στο feniacosmetics@yahoo.gr ή τηλεφωνικά στο 2341028444 Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 21:00 και Σάββατο 9:00 - 14:30


Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας